Overschotjes van het oudejaarsvertier – Alors on mange

‘k Ben al wa’ zat van de witte wijn en van den apéro
‘k Ben al wa’ licht in mijn hoofd, ’t is nochtans goeie Bordeaux
Waar blijft die plat de resistance, ik heb behoefte aan ne fond
want als de fles nog eens passeert dan ben ik niet Madame Non

Als ’t nog lang duurt ga’k naar ’t frituur, ik heb geen goesting in gezever
is er een pita in de buurt, want ik heb honger lijk ne wever
Zet die schotel eens op tafel zelfs al is ’t een kaaskroket
voorda’k van arremoe mijn tanden in mijn lief haar tetten zet

– Alors on Mange! (x8)

Kom haalt dat eten uit de keuken, want uw gaartijd is voorbij
ge moet uw borden niet dresseren – het wordt toch een brij in mij
Wat interesseert mij de cuisson, voor welke chef doet gij uw best
ik heb mijn buik vol van die Goossens, van Sergio en de rest

Heel Vlaanderen is hobbykok en gaat bij een ander eten
de beste was die met haar borsten, ik ben haar naam al weer vergeten
Een vent die kookt dat is nen homo ‘k heb het altijd al geweten
en wanneer krijgen we hier godverdomme eindelijk te vreten?

– Alors on Mange! (x12)

1 reactie op “Overschotjes van het oudejaarsvertier – Alors on mange”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogartikels

Geen categorie

De pop-artist Serge Gainsbourg

In Mons loopt anno 2021 een overzichtstentoonstelling van Roy Lichtenstein, na Warhol wellicht de belangrijkste vertegenwoordiger van de pop-art. Eén …

Lees verder
lessen

De beste gitaarlessen op youtube

(skip de intro en ga direct naar de lijst als je hier niet bent om proza te lezen) Op gezette …

Lees verder
Geen categorie

Mijn grijsgedraaide platen – 1 tot 10

Als ik door mijn platenkast blader, kom ik drie soorten platen tegen. Dingen die ik ooit per se moest hebben …

Lees verder

Stanza bij u thuis?

Wil je een huiskamerconcert van Stanza bij jou thuis?