Aandacht voor Headphone

Wie de geschiedenis van Stanza kent, of nog eens naleest, weet dat we in het prille begin een prima drummer hadden, Nico Steenkiste, die bovendien nog eens een fijne kerel was en vermoedelijk nog altijd is, maar sinds hij de groep verliet om met Ian Mariën de popgroep Headphone te vormen, hebben we minder vaak de gelegenheid dat te beoordelen. Dat is niet verwonderlijk, want de groep put zich uit in een bewonderenswaardige ijver en een al even benijdenswaardige inventiviteit om de popcharts te bestoken. In november 2007 kwam de single Ghostwriter uit, die prompt de Stubru-Afrekening beheerste, en even later de gelijknamige langspeler, waarvan je o.a. deze Digg-bespreking vindt. We brengen die najaarshit nog even in herinnering:

De opvolger heeft bijna vier jaar op zich laten wachten, met de single Yesmen als tussendoortje. Het vlaggeschip dat de vloot moet trekken heet Woods en is vrij te downloaden op hun website. Hieronder volgt nog de video van hun uitvoering voor StuBru’s Showcase:

Wie hen een duw in de rug wil geven om opnieuw nummer 1 te worden in de Afrekening, doet dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.