Man en baard noemen

Waarom zelf berichten over de actualiteit met een etnomusicologische inslag als de schering elders al prima is gebeurd? De erudiete professor Chris Impens, die mij destijds de genadeslag toebracht in mijn eerste poging de universiteit te bestormen, waarna ik via een grillig pad alsnog gediplomeerd raakte (*), ontwart de baard van Sinterklaas en ontcijfert het gefluit van zijn stoomboot:

http://ci47.blogspot.be/2012/11/zie-ginds-komt-de-stoomboot-eeuwfeest.html

(*) En dit niet door een proces aan te spannen wegens het onvermogen van de universiteit om mijn aandachtsstoornis de juiste behandeling te geven, maar door gewoon later opnieuw te beginnen en harder te werken. Ik mag mezelf dus vrijpleiten van rancune en oogst daarbij met plezier een hernieuwd contact over gedeelde interesse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogartikels

Geen categorie

De pop-artist Serge Gainsbourg

In Mons loopt anno 2021 een overzichtstentoonstelling van Roy Lichtenstein, na Warhol wellicht de belangrijkste vertegenwoordiger van de pop-art. Eén …

Lees verder
lessen

De beste gitaarlessen op youtube

(skip de intro en ga direct naar de lijst als je hier niet bent om proza te lezen) Op gezette …

Lees verder
Geen categorie

Mijn grijsgedraaide platen – 1 tot 10

Als ik door mijn platenkast blader, kom ik drie soorten platen tegen. Dingen die ik ooit per se moest hebben …

Lees verder

Stanza bij u thuis?

Wil je een huiskamerconcert van Stanza bij jou thuis?