Man en baard noemen

Waarom zelf berichten over de actualiteit met een etnomusicologische inslag als de schering elders al prima is gebeurd? De erudiete professor Chris Impens, die mij destijds de genadeslag toebracht in mijn eerste poging de universiteit te bestormen, waarna ik via een grillig pad alsnog gediplomeerd raakte (*), ontwart de baard van Sinterklaas en ontcijfert het gefluit van zijn stoomboot:

http://ci47.blogspot.be/2012/11/zie-ginds-komt-de-stoomboot-eeuwfeest.html

(*) En dit niet door een proces aan te spannen wegens het onvermogen van de universiteit om mijn aandachtsstoornis de juiste behandeling te geven, maar door gewoon later opnieuw te beginnen en harder te werken. Ik mag mezelf dus vrijpleiten van rancune en oogst daarbij met plezier een hernieuwd contact over gedeelde interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.