Huiskamerconcert VCMC Gent

Temidden van toestanden vermocht het eenmansorkest Stanza nog eens een huiskamer te vermaken. Die puilde uit van een honderdtal supporters en steunende leden van VCMC Gent, ’t is te zeggen, de vrouwenvolleybalclub waarin twee mijner schoonzussen acteren.

De woonkamer bevond zich in voorbereidende staat van verbouwing en was dan nog altijd een stuk gezelliger dan de doorsnee Vlaamse stee. De gitaren vleiden zich gezellig in de zetel terwijl de gitarist plaatsnam op een stoeltje. Een aanzienlijk deel van het publiek had de show al eens gezien. Dat ze dan toch nog eens komen kijken, zegt iets over het repertoire of over het sociaal weefsel er omheen. De keuken en de tent boden soelaas voor wie geen plaats meer vond in de tribunes.

Het gelegenheidslied, gebrouwen rond een flard Meisjes van Raymond, vormde de hoofdschotel van een schitterende avond, zoals schijnbaar alleen Mariakerke kan bieden, met voelsprieten tot in Lovendegem en Landegem. Verder een verrassend goed onthaalde snoeier en een glansrol voor QT m/d kids.

Bedankt aan de organiserende dames en heren voor de gastvrijheid, aan de volleyballende dames voor de inspiratie en Ozzy voor het Omerke.

Speellijst

  1. Odessa
  2. Bonus
  3. Vrouwenvolleybal
  4. Dief!
  5. Mmm Kwatta
  6. De snoeier
  7. Facebookmoeders
  8. Quality time met de kids
  9. La la la
  10. (bis) Vrouwenvolleybal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.