Wim Van Caelenbergh wint de Grensincidenten

Even tussendoor: onze muzikale bloedbroeder Wim Van Caelenbergh (zie onze aandacht voor) heeft de wedstrijd “Grensincidenten”¬†gewonnen, het muzikale luik van het gelijknamige festival in Baarle-Nassau. Wim deed de jury overstag gaan met onder meer een Berberse versie van het opgelegde werk “Mijn dorp” van Wim Sonneveld, waarvan ik hoop dat hij ze spoedig online zet. Hij was samen met Kamp Maria en Rocky Teardrop en Mercedes opgevist uit de net-niet-laureaten van de Nekka-wedstrijd. Fijn om te zien dat kwaliteit toch altijd komt bovendrijven. Het duiveltje in mij zegt dan weer dat Nekka werkelijk de enige filter is voor Nederlandstalig werk.

Wim wint een concert in de Arenberg, wat al niet mis is, en ook nog eens in de Warande in Turnhout. De provincie Antwerpen staat dus op het punt ingenomen te worden door Oost-Vlaamse weemoed en ongein.

Chapeau Wim!

http://www.grensincidenten.be/

1 reactie op “Wim Van Caelenbergh wint de Grensincidenten

  1. Comme d'habitude hou ik het kort : dankuwel Dieter ! Ik kom op 5 november nog eens naar Stanza kijken en luisteren in Dendermonde, en bijpraten waarschijnlijk, zal ook deugd doen.

    Eén voorwaarde : het Ros Beiaard-lied zal de setlist moeten binnengesmokkeld worden, zoniet zal ik mij genoodzaakt zien tot openbare ordeverstoring over te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.